Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Vriend worden

Als u zelf of iemand in uw directe omgeving kanker krijgt, kan dat het leven volledig op zijn kop zetten. Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) biedt steun en helpt mensen om weer in hun kracht te komen.  Het THHA ontvangt geen subsidie van gemeente, provincie of landelijke overheid. Daarom is ons voortbestaan afhankelijk van inkomsten via donateurs en sponsoren en de inzet van vrijwilligers.

Om het aanbod aan ondersteunende activiteiten voor kankerpatiënten, partners en nabestaanden te kunnen blijven volhouden, is dan ook van groot belang dat er een grote club “Vrienden van het Toon Hermans Huis Arnhem” ontstaat, die zorgt voor een regelmatige bron van inkomsten.

Als vriend van het THHA draagt u bij aan de structurele ondersteuning van onze activiteiten. U kunt bedragen maandelijks of jaarlijks doneren, bijv. 10 euro per maand of 150 euro per jaar. Neemt u voor meer informatie contact op via info@thharnhem.nl of 026 – 21 33 196.

U ontvangt als vriend de nieuwsbrief en uitnodigingen voor diverse activiteiten.

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen fiscaal aftrekbaar is voor u.