Als je zelf of iemand in je directe omgeving kanker krijgt, kan dat je leven volledig op zijn kop zetten. Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) biedt steun en helpt mensen om weer in hun kracht te komen. Ons voortbestaan is afhankelijk van inkomsten via donateurs en sponsoren en de inzet van vrijwilligers.

Om het aanbod aan ondersteunende activiteiten voor kankerpatiënten, partners en nabestaanden te kunnen blijven volhouden, is het van groot belang dat er een grote club “Vrienden van het Toon Hermans Huis Arnhem” ontstaat, die zorgt voor een regelmatige bron van inkomsten.

Als vriend van het THHA draag je bij aan de structurele ondersteuning van onze activiteiten. Dit kan door een maandelijkse of jaarlijkse donatie te doen. Neem voor meer informatie contact op via info@thharnhem.nl of 026 – 21 33 196.

Je ontvangt als vriend de nieuwsbrief en uitnodigingen voor diverse activiteiten.

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen fiscaal aftrekbaar is voor u.