ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Het Toon Hermans Huis Arnhem heeft al sinds de oprichting een ANBI status. Één van de voordelen die deze ANBI status biedt, is dat zij, die bedragen schenken aan ons huis, dit bedrag af kunnen trekken van hun belastbaar inkomen. Als u hierover meer wilt weten, klik dan op deze link voor uitleg van de ANBI-regels.

 


Wij zijn een IPSO centrum. Dat betekent dat ons Centrum voor leven met en na kanker is aangesloten bij brancheorganisatie IPSO.

  • IPSO staat voor Instellingen Psychosociale Oncologie
  • Verdeeld over Nederland zijn er op 81 locaties Centra voor leven met en na kanker
  • Er werken ruim 4500 bevlogen vrijwilligers in de IPSO centra

Via IPSO krijgt ons centrum:

  • Toegang tot diverse trainings-en scholingsprogramma’s
  • Toegang tot de IPSO Academie
  • AVG-proof registratie van al onze relaties in de IPSO.community
  • Belangenbehartiging
  • Versterking van samenwerking tussen de Centra voor leven met en na kanker
  • Deelname aan het Kwaliteitsprogramma

 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken we al ruim 71 jaar het verschil.

We zetten ons in voor initiatieven die mensen verder helpen. Dat betekent niet alleen kanker bestrijden, maar we maken ons ook hard voor een beter leven met de ziekte. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. We zorgen voor initiatieven die mensen ondersteunen, zoals Centra voor leven met en na kanker en het platform kanker.nl. En we werken aan leven veranderend onderzoek waar patiënten snel wat aan hebben. Dat doen we gelukkig samen met duizenden anderen die zich inzetten voor het goede doel dat ons allemaal aangaat.

 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Het Toon Hermans Huis Arnhem voldoet aan alle richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevens (AVG),  waarmee de privacy van alle bezoekers van Het Toon Hermans Huis Arnhem – zowel digitaal als analoog –  is gewaarborgd.

Downloads:

2021:
Financieel verslag-2021 Stichting Toon Hermans Huis Arnhem

2020:
Jaarrekening 2020 Stichting Toon Hermans Huis Arnhem

2019:
Jaarrekening 2019 Stichting Toon Hermans Huis Arnhem

2018:
Jaarrekening 2018 St. Toon Hermans Huis Arnhem

2017:
Jaarrekening 2017 Stichting Toon Hermans Huis Arnhem
Jaarrekening 2017 Stichting Vrienden Toon Hermans Huis Arnhem