Home-Nieuws-Wil jij ook naar musical Curtains?

Wil jij ook naar musical Curtains?

Curtains is een klassiek detective-verhaal in de vorm van een wervelende musical! Frank Cioffi onderzoekt een moord die heeft plaatsgevonden bij een theatergezelschap. Dat gebeurde tijdens het applaus na afloop van de musical Robbin’ Hood. De hele cast moet gedwongen in het theater blijven gedurende het onderzoek. Terwijl Cioffi probeert het mysterie te ontrafelen, verbetert hij terloops enkele scènes. En wanneer een groep gepassioneerde mensen meerdere dagen zó in elkaars nabijheid verblijft kan een verliefdheid natuurlijk niet uitblijven…

De musical Curtains, gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter Stone, speelt zich af in Boston. De aanstekelijke muziek is gecomponeerd door John Kander, bekend van wereldberoemde musicals als Chicago en Cabaret.

Met deze voorstelling brengt Rijnstad Vocaaltheater een vrolijke musical vol humor, spanning en swingende muziek!

Iedereen verdient een fijne middag. Daarom biedt Rijnstad Vocaaltheater 50 gasten van het Toon Hermans Huis Arnhem de kans om deze bijzondere voorstelling kosteloos te bezoeken. Wij zijn heel dankbaar voor dit mooie aanbod!

Zou je het leuk vinden om deze musical te bekijken op zaterdag 10 juni om 15:00 uur? Stuur dan een mail naar aanmelden@thharnhem.nl. Vergeet niet aan te geven hoeveel kaarten je wilt ontvangen. Om iedereen een kans te geven verdelen we de kaarten eerlijk.

Let op: Wij verzoeken wel vriendelijk dat wanneer je gratis kaarten hebt ontvangen je ook daadwerkelijk gaat. Mocht dit toch niet lukken, dan is het fijn als je de kaarten (op tijd) teruggeeft. Het zou zonde zijn als er geen gebruik wordt gemaakt van dit mooie aanbod. Alvast bedankt voor de medewerking.

Locatie Stadstheater Arnhem: Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem

 

By | Published On: 6 mei 2023 | Categories: Nieuws |