Home-Nieuws-Wil jij gastvrouw/-heer worden bij ons?

Wil jij gastvrouw/-heer worden bij ons?

Gisteren, 22 april, was het de sterfdag van de beroemde cabaretier Toon Hermans, de naamgever van ons huis. Hij geloofde heel erg in het werk van een centrum voor leven met en na kanker.
 
“Luisteren” is een van zijn prachtige gedichten. Goed luisteren zonder oordeel, mening of aannames te doen is niet gemakkelijk. In het Toon Hermans Huis Arnhem krijgen de gastvrouwen/-heren altijd een speciale training van IPSO, waardoor ze specialisten worden om naar jouw verhalen (en die van je naasten) te luisteren.
 
Als je ziek bent (geweest), dan is het soms lastig om daar over te praten. Voor de mensen om je heen is het ook niet altijd gemakkelijk om de juiste dingen te zeggen of te doen. Daarom staan wij in het Toon Hermans Huis Arnhem altijd voor je klaar van dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur met een kop koffie of thee en bieden je hier alle ruimte om je verhaal te doen.
 
En we hebben goed nieuws! Want we zijn vanaf heden op dinsdag én donderdag zelfs geopend tot 16:00 uur.
 
Wij zijn altijd op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger iets bij te dragen in een maatschappelijk relevante, uitdagende en mooie werkomgeving? Neem dan eens contact op met onze coördinator Hanneke van Woerden om een keertje langs te komen, kennis te maken of om je vragen te stellen.
 
Je kunt dinsdag t/m vrijdag bellen naar 026-2133196 of mail naar info@thharnhem.nl
 
By | Published On: 23 april 2023 | Categories: Nieuws |