Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

“Wat een man moet weten over zijn prostaat”; groot succes!

November is in Nederland de maand, waarin aandacht wordt gegeven aan de prostaat en met name aan prostaatkanker. Het Toon Hermans Huis Arnhem stond samen met de afdeling Urologie van het Rijnstateziekenhuis bij dit onderwerp stil op dinsdag 22 november 2016, maar dan in bredere zin door een lezing te houden over alle aspecten van de prostaat.

Heel veel bezoekers vonden de weg naar het THHA, om na heerlijke soep en broodjes verzorg door Tobias Haagsma, van Brasserie de Boerderij,  te luisteren naar Geert Smits en Olaf Vrooman, beiden uroloog in Rijnstateziekenhuis. Chris Laarakkers van de Prostaatkankervereniging vertelde vanuit eigen ervaring ook het een en ander. Er was veel ruimte voor vragen, waardoor het een levendige avond werd.

Omdat gestart werd door de meeste bezoekers met gezamenlijk eten, was er een goede sfeer, waardoor vragen over soms persoonlijke zaken gesteld konden worden zonder gene. Na afloop bleven gasten nog napraten met een glaasje wijn.

Het was een goede avond! Geert, Olaf en Chris, bedankt voor alle informatie! Tobias Haagsma bedankt voor het heerlijke eten!