Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Agenda

Vrijuit Schrijven

Vrijuit schrijven is schrijven vanuit je hart, is niet te veel denken maar de verhalen uit je pen laten vloeien. Vele gedachten komen langs, maar je blijft er niet aan hangen. Je laat ze voorbij komen en je schrijft. Als je zo schrijft, kun je jezelf verrassen. Je schrijft dingen, die je niet wist maar die ergens diep weg altijd al in je leefden.

Je hoeft niet goed te zijn in te schrijven, daar gaat het niet om. Het is een manier om je te uiten.

Je mag ook alle regels die je op school hebt geleerd, vergeten. Je luistert naar je emoties en je innerlijke stem. Wie weet ben je veel grappiger of juist serieuzer dan je dacht. Al schrijvend houd je je met je hele leven bezig. Bereidheid om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, zorgt ervoor dat je leert vertrouwen op de wijsheid van je hart.

Door deze cursus gebeurt het dat mensen, die zeggen dat ze niet kunnen schrijven, ontroerd raken door hun eigen schrijfsels en dat van anderen. Je wordt stap voor stap op weg geholpen door Magda Vlasblom.

Magda Vlasblom heeft het altijd heerlijk gevonden om dingen die zij zelf geleerd heeft, en waar ze enthousiast over is, over te dragen aan anderen. In haar werk kreeg zij heel wat levensverhalen van mensen te horen. Dat boeide Marga zo, dat de wens ontstond om daar professioneel en gerichter iets mee te kunnen doen. Daarom heeft zij de 4-jarige opleiding Biografiek aan het Instituut voor Biografiek gevolgd. Haar droom is werkelijkheid geworden: een eigen, volwaardige praktijk voor biografisch werk. Daarnaast is Marga gaan schilderen. Daardoor geeft zij haar cursussen een speelse kleurrijke vorm.

Meer informatie over Marga en haar werk is te vinden op www.magdavlasblom.nl

 

 Vrijuit schrijven is een cursus van 6 achtereenvolgende weken.

Wanneer? donderdagmiddag 13.30 tot 15.30 uur vanaf 30 maart a.s. (volgende data zijn: 6,13 en 20 april, 4 en 11 mei)

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196. Pas na bevestiging bent u zeker van deelname.

 

 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.