Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Vanaf eind augustus 4 dagen per week geopend!

We zijn trots en blij dat we vanaf eind augustus 4 dagen per week voor u geopend zijn! Met ingang van 28 augustus bent u van dinsdag tot en met vrijdag welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Om 10.00 uur gaat onze deur wagenwijd voor u open en zorgen onze gastvrouwen er voor dat de koffie en thee klaar staan.

Neem een kijkje in onze agenda voor alle activiteiten of kom eens langs voor een goed gesprek of gewoon een praatje. Onze gastvrouwen zijn er de hele dag voor u en bieden een luisterend oor, en als het nodig is, een arm om de schouder. U hoeft bij ons helemaal niets…maar soms is het gewoon fijn om te kunnen praten met mensen die begrijpen waar u het over heeft. Die misschien in dezelfde situatie zitten of het in hun omgeving hebben meegemaakt.

Praten over de diagnose, of over hoe het is om kanker te hebben of naast iemand te staan die kanker heeft, doet een mens goed. Ook als u iemand verloren heeft door kanker bent u welkom. Verdriet om verlies van een geliefde, maar ook om verlies van gezondheid en zekerheden door kanker is zwaar. Een gesprek met onze gastvrouwen kan u misschien een beetje verder helpen in het er mee leren leven.

In ons aanbod vindt u diverse activiteiten die u kunnen ondersteunen in uw proces rond kanker. Misschien heeft u een duwtje in de rug nodig om die eerste stap te zetten. Aanmelden voor een activiteit kan u over de drempel helpen, is onze ervaring. Bent u eenmaal in ons huis geweest, komt u zeker terug!

Wees welkom in ons THHA!