Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Tentoonstelling “Verbeelding van kanker” terug in het THHA

tirza tentoonstellingVanaf 13 juli is opnieuw in het Toon Hermans Huis Arnhem “De Verbeelding van kanker” te bezichtigen. Een expositie waarmee kunstenares Tirza Mual haar ziekteproces beeldend weergeeft als een reis vanaf het eerste moment van diagnose tot de periode na alle behandelingen en revalidatie.

De kunstobjecten en schilderijen geven weer welke emoties, gedachten en belevenissen Tirza gedurende dit proces heeft meegemaakt. De kunstwerken zijn vervaardigd uit verscheidene materialen. De doelstelling van deze expositie is om mensen die een ernstige ziekte hebben (gehad), hun partner, kinderen en familie de emoties te laten zien en ervaren. De emoties van zowel de (ex)- patiënt als hun naasten zullen door het volgen van deze kunstreis op een mooie en indrukwekkende manier worden beleefd, herbeleefd en ervaren. Ook voor mensen die in hun werk te maken hebben met kanker is deze expositie interessant. Een deel van deze kunstreis is te zien in het Toon Hermans Huis Arnhem, inloophuis voor mensen die zijn geraakt door kanker. De expositie is in de zomermaanden juli en augustus te bezichtigen.

Op de website www.ina-seu.nl kunt u meer informatie over de tentoonstelling en de kunstenares, Tirza Mual, vinden.

De tentoonstelling is tijdens openingsuren te bezoeken: dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.