Home-Nieuws-Nieuwe openingstijden (di & do)

Nieuwe openingstijden (di & do)

Het Toon Hermans Huis Arnhem, is een Centrum voor leven met en na kanker. Wij bieden steun, aandacht en geborgenheid aan iedereen uit Arnhem en omgeving die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Dus ook partners, kinderen of andere (familie)leden zijn welkom. Je hoeft niet (meer) onder behandeling te zijn en een afspraak of verwijzing is niet nodig.

Je kunt altijd bij ons binnenlopen op dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00* uur.
*Maar we hebben goed nieuws, want vanaf heden zijn we op dinsdag en donderdag langer geopend en wel tot 16:00 uur.

Wie ons inloophuis binnenstapt ervaart de warme en gastvrije sfeer in een informele omgeving. Onze deskundige en betrokken gastvrouwen zorgen voor een prettige ontvangst, maken je wegwijs en onder het genot van een kop koffie of thee bieden zij een luisterend oor.

Het Toon Hermans Huis Arnhem is tevens een plek waar je terecht kunt voor diverse activiteiten, zowel individuele- als groepsactiviteiten. Wekelijks zijn er diverse (sportieve) activiteiten, workshops of behandelingen om te beleven en deze zijn te vinden op onze agenda. En al onze activiteiten zijn ook nog eens kosteloos (tenzij anders is vermeld), een kleine donatie wordt gewaardeerd. Dit kan in de pot (in het inloophuis) of online, via deze website.

Kijk voor meer informatie op onze website of stel je vraag via de mail: info@thharnhem.nl, bellen kan ook naar: 026-2133196 (van dinsdag t/m vrijdag).

Wij hopen je binnenkort in ons huis te mogen ontvangen. Tot snel…

 

By | Published On: 26 april 2023 | Categories: Nieuws |