Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Nieuw in het THHA: inloopspreekuur Kanker en Werk!

Vanaf september 2017 is er maandelijks op donderdagmiddag een inloopspreekuur "Kanker en Werk" in het THHA. Dit spreekuur wordt aangeboden door Veronique Tonino van Veer-coachenzo en door  Effectyf.nl. Veronique is loopbaancoach en wil vanuit haar werk- en persoonlijke ervaring onze gasten graag ondersteunen op het gebied van kanker en werk.Hoe krijg ik weer vertrouwen in mijzelf t.a.v. werk?

Als je kanker hebt of hebt gehad, is het een enorme winst als je kunt blijven deelnemen aan het werkende leven. Dit is lang niet voor iedereen haalbaar door de behandelingen, maar ook door wat het met je doet in je hoofd. Daarnaast is niet altijd duidelijk wat wel en niet mogelijk is op het werk, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Veronique kan u helpen bij het vinden van antwoorden op mogelijke vragen die u heeft, zoals:

Hoe kan ik een nieuwe balans vinden?

Hoe zit het met mijn rechten en plichten als werknemer?

Hoe vertel ik mijn collega;s dat ik ziek ben?

Hoe kan ik re-integreren op mijn werk?

Hoe vind ik een andere baan?

Deze en andere vragen op het gebied van werk kunt u stellen tijdens het inloopspreekuur. Mocht blijken, dat u meer begeleiding nodig hebt of wil, is er de mogelijkheid van een vervolgtraject bij Veronique of bij Effectyf.

Het inloopspreekuur in het THHA is gratis. Een evt. vervolgtraject bij een van de coaches regelt u met hen.Coaching en ondersteuning verlopen meestal in een traject, dat door de werkgever bekostigd wordt of door het UWV. De coaches bekijken graag met u de mogelijkheden.

Wanneer? Op donderdag 14 september, 19 oktober, 16 november en 7 december van 13.00 tot 15.00 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Mocht u toch liever een afspraak maken, kan dat hier.