Home-Nieuws-Kom je ook 4 februari?

Kom je ook 4 februari?

Heb jij net de diagnose kanker gekregen, zit je midden in de behandelingen of ben je klaar met de behandelingen en probeer je het beste van je leven te maken?

Dan kan het heel ondersteunend en helend werken om naast het medische traject ondersteuning te krijgen.

In het Toon Hermans Huis zijn zaterdag 4 februari van 10:00-15:00 uur verschillende specialisten aanwezig. Er zijn ook twee rondes met korte presentaties* waar zij meer zullen vertellen en zullen ingaan op vragen.

*Start presentatieronde 1: 10:30 uur.
Meer uitleg over: Het Toon Hermans Huis Arnhem, Oncologie netwerk Arnhem Noord en Oosterbeek, kinesiologie, oedeem- en huidtherapie, massage bij kanker, onco reflex massage en herstelyoga.

*Start presentatieronde 2: 12:30 uur.
Meer uitleg over: Het Toon Hermans Huis Arnhem, Oncologie netwerk Arnhem Noord en Oosterbeek, acupunctuur, relatiebegeleiding bij kanker, voeding/diëtiek, oncologische fysiotherapie en herstelyoga.

Je kunt (één van) de 2 presentatieronden bijwonen als je wilt. Ze worden in een aparte ruimte gegeven. Tijdens de presentaties zullen er in de gezamenlijke ruimte nog steeds verschillende specialisten beschikbaar zijn voor al jouw vragen. Voor en na de presentatieronden is er ook tijd en ruimte om met de specialisten in gesprek te gaan en om jouw vragen te stellen. Maar als je de presentaties niet wilt/kunt bijwonen zijn er ook nog andere specialisten beschikbaar om dingen aan te vragen.

Voel je vrij om samen met iemand te komen. Aanmelden hoeft niet, maar is wel gewenst via: aanmelden@thharnhem.nl. Als jij je aanmeldt hoef niet de hele dag aanwezig te zijn hoor. Het is een inloopdag, dus je mag ook even komen.

Kijk op deze website in de agenda bij de activiteiten op 4 februari voor meer informatie.

Voel je welkom!

By | Published On: 28 januari 2023 | Categories: Nieuws |