Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Kerstmarkt en Santarun Schaarsbergen zaterdag 16 december 2017

Zaterdag 16 december van 16.00 tot 20.00 uur is de jaarlijkse kerstmarkt in Schaarsbergen, Arnhem.

Schaarsbergen verandert deze dag weer in een sprookjesachtig kerstdorp. Rondom de prachtige kerk zullen weer zo'n 55 kramen u verrassen met een bijzonder gevarieerd aanbod. Van kerstartikelen tot huis en tuindecoraties, van brocante tot delicatessen, van kunst tot veel  meer…….Verder kunt u zich verwarmen aan heerlijke glühwein en zal er voor een ieder wat wils te eten zijn. In de kerk zullen muzikale optredens zijn.

Het Toon Hermans Huis Arnhem is zoals elk jaar aanwezig met een kraam. Naast dat we u graag vertellen wie we zijn en wat we doen, verkopen we mooie artikelen van hout en textiel. Deze worden voor ons gemaakt door clienten van  activiteitencentrum 't Pleijwerk in Arnhem . Dit is een onderdeel van zorggroep Elver. 

Komt u ook naar deze gezellige en sfeervolle kerstmarkt? Graag tot 16 december!

kerstmarkt-schaarsbergen-2

Om 15.30 uur start de Rotary Santa Run, een fun-kerstloop met een lengte van ongeveer 3 kilometer voor Jong en Oud. Alle deelnemers lopen het mooie, eenvoudige en bewaakte parcours door het bos in Schaarsbergen verkleed als Kerstman De opbrengst hiervan is voor het Toon Hermans Huis Arnhem. Er wordt begonnen met een warming up, zodat er soepel gelopen wordt. Finish is rond 16.15 uur. Inschrijven kan ter plaatse.
 
 
santarun
 
Komt u naar de kerstmarkt?Of loopt uw (klein)kind mee met de Santarun? Misschien wel allebei?
Het THHA kan uw financiële steun goed gebruiken, dus komt allen! Tot zaterdag 15.30 uur!