Home-Nieuws-Kerstmarkt 17 december Schaarsbergen

Kerstmarkt 17 december Schaarsbergen

Zaterdag 17 december staat het THHA op de kerstmarkt in Arnhem, locatie Schaarsbergen. Op een idyllische locatie tegen de achtergrond van onze pittoreske dorpskerk tref je één van de meest gezellige en sfeervolle kerstmarkten uit de regio. Prachtig aangelicht en gedecoreerd met kerstvuren en een metershoge kerstboom. Met een heuse kerststal, meer dan 50 kramen met authentieke, ambachtelijke, regionale producten en een horeca-plein met: lekker eten en drinken.

Het Toon Hermans Huis Arnhem zal er ook staan met een kraampje, waar we onder andere mooie kaarten zullen verkopen. Waarvan de opbrengst naar het inloophuis zal gaan. Maar er is nog meer… Geurende vuurkorven, Verhalenverteller Hans, Platenkamp, Kerstkoren in de kerk, Muziekvereniging Eendracht, Midwinterhoornblazers Ugchelen, Gezellige draai- en orgelmuziek, Levende kerststal, Broodjes bakken of popcorn poppen boven een houtvuur en zelfs nog veel meer!

Het lijkt nog ver weg, maar zet het voor de zekerheid alvast in je agenda en hopelijk zien we je zaterdag 17 december 16:00-20:00 uur. Tot dan!

Zie ook: https://ovschaarsbergen.nl/kerstmarkt/

Oh ja… Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Wil je weten welke activiteiten wij nog meer aanbieden in december? Kijk dan in onze agenda op deze website.

By | Published On: 16 november 2022 | Categories: Nieuws |