Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Agenda

Kerstbuffet!

Op dinsdag 19 december a.s. organiseert het THHA een feestelijk en gezellig kerstbuffet. 

Het buffet wordt verzorgd door Resto Van Harte, een organisatie die landelijk in buurten diners verzorgt om buurtgenoten de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te verbinden. Vrijwilligers doen boodschappen, koken en bedienen. In Arnhem zijn diverse Resto's Van Harte. Ons kerstbuffet wordt verzorgd door Resto Van Harte Leerpark Presikhaaf, waar leerlingen van het Arentheemcollege (leren) koken. Buiten het restaurant in de school zelf, doet deze Resto ook aan catering en bezorgen zij dus maaltijden en buffetten aan huis. Klik hier voor meer informatie over deze Resto in Arnhem.

Er is 19 december plaats voor 25 gasten. Met (di)eetwensen kan tot op zekere hoogte rekening worden gehouden. Twijfelt u of u mee kunt eten, schrijf dit dan bij uw aanmelding. Wij nemen contact met u op.

Wilt u mee eten met andere bezoekers van ons huis in een gezellige kerstsfeer? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier.

Het kerstbuffet start vanaf 17.00 uur en duurt tot ca. 20.00 uur. Het is geheel gratis, maar uiteraard stellen we een vrijwillige financiële bijdrage zeer op prijs.

Graag tot 19 december!

 

 

 

 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.