Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Agenda

Kasam in het THHA!

Kasam; een lotgenotenprogramma voor kinderen en ouders… Kanker heb je samen!

Wanneer kanker jou, je partner of je kind treft, is dat ingrijpend. Je wereld staat op zijn kop. Onzekerheid, angst, verdriet en boosheid zijn dan normale emoties. En dan zijn er ook nog de zorgen over de kinderen. Kanker heeft effect op alle gezinsleden en het schopt het normale leven in de war. Hoe vinden jullie als gezin dan samen de weg?
Met Kasam willen wij je graag ondersteunen. Dat doen we door middel van een lotgenotenprogramma voor gezinnen en met individuele coaching voor ouders.

Samen weten, voelen, praten en doen, dat maakt je sterk! Met het lotgenotenprogramma van Kasam willen we je kind een veilige plek geven waar het samen met andere kinderen zijn/haar veerkracht verder kan ontwikkelen. De kinderen leren tijdens de bijeenkomsten van en met elkaar. Als ouder(s) nodigen we je uit om twee keer aan te sluiten, mee te doen en samen even tijd te maken voor elkaar en het feit dat kanker jullie gezin is binnengekomen. In een veilige omgeving sta je samen stil bij wat er is en kun je je voorbereiden op wat gaat komen, om met de handvatten en tips die je hieruit meeneemt op een goede manier samen verder te gaan.

Het programma bestaat uit:
1 informatiebijeenkomst voor de ouders.
2 bijeenkomsten voor ouders en kinderen samen.
6 bijeenkomsten met de kinderen alleen.
Elke bijeenkomst heeft een eigen thema en duurt ongeveer 1 ½ uur.
Elke bijeenkomst bestaat uit praten, spel, creativiteit, activiteit en mindfulness.

Het programma wordt door Agmar Butcher (Kasamcoach en kinderpsycholoog) en Monique Claes (Kasamcoach) gegeven. Lees hier meer over Kasam.

De bijeenkomsten vinden plaats in het THHA vanaf dinsdag 5 oktober van 15.00 uur tot 16.30 uur. Data daarna: 12 en 19 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november. De informatiebijeenkomst voor de ouders is op dinsdagochtend 21 september a.s. van 9.30 tot 12.00 uur, ook in het THHA.

Aanmelden kan via onderstaand formulier; wij sturen je aanmelding door naar Agmar en Monique. Zij nemen contact met je op.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.