Home-Nieuws-Jubileumconcert Bigband Arnhem 16 oktober

Jubileumconcert Bigband Arnhem 16 oktober

Op zondag 16 oktober 2022 geeft de Politie BigBand Oost-Nederland hun jubileumconcert om te vieren dat ze 102 jaar bestaan. Het concert zal in het teken staan van samenwerking met het Toon Hermans Huis Arnhem.

Het programma zal worden gevuld met een terugblik over de afgelopen jaren, waarin de als harmonie begonnen Arnhemse Politie Muziek Verenging werd omgebouwd tot Bigband,
daarna zijn vleugels uitspreidde over de nieuw gevormde politieregio Gelderland-Midden, om tenslotte onderdeel uit te maken van de Nationale Politie in de Eenheid Oost-Nederland.
De muziekvereniging is de afgelopen jaren meegegroeid ten aanzien van kwaliteit en de vorm van de muziek en wij zijn er daarom trots op u bij deze uit te nodigen om te komen genieten van een middag muzikaal kijk- en luisterplezier en samen met ons terug te blikken op inmiddels 102 jaar politiemuziek in Arnhem en omstreken.

Ze vragen u zich voor het concert aan te melden en om aan te geven met hoeveel personen u wilt komen via jubileumconcert@politiebigband.nl

Waarna u van hen een mail ontvangt als toegangsbewijs.

Aanvang: 14:30 uur – zaal open om 14:00 uur
Adres: Stadhuishal Arnhem, Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem.

Genieten van live muziek en daarmee ook een maatschappelijk doel steunen? Kom ook en geniet mee van deze muzikale middag!

By | Published On: 12 oktober 2022 | Categories: Nieuws |