Home-Nieuws-Jonge vrouwen: in gesprek over verlies

Jonge vrouwen: in gesprek over verlies

Maandag 13 februari zal Anne Mogezomp-Heetkamp, van Soulshine Begeleiding, gastdocent zijn bij de groep voor jonge vrouwen (circa 25-45 jaar) die geraakt zijn door kanker.

Anne is begeleider bij verlies en rouw en deze maandag zullen we met elkaar praten over het thema “Verlies.”

Verlies bestaat er in ontzettend veel vormen en je kunt verlies ervaren over van alles: Verlies van gezondheid, van je baan, van je vrouwelijkheid, van je haren, van je onafhankelijkheid, van je energie, van je vertrouwen in je lijf, van vrienden of familie, van een dierbare…
Deze ochtend maken we echt even tijd voor jouw verlies. Anne werkt volgens een bepaalde methode, waarin verschillende rondes passeren waardoor de bijeenkomst dynamisch zal zijn, ondanks dat er veel wordt gesproken.
Samen zullen we luisteren naar ieders verhaal. En door te luisteren naar de verhalen van de ander, kun je andere inzichten opdoen en/of (h)erkenning vinden. Tijdens de laatste ronde zullen we dit, misschien toch wel pittige, onderwerp positief afsluiten.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op deze website. Kijk in de agenda bij maandag 13 februari.

Mocht jij dit nou ook een heel interessante bijeenkomst vinden, maar val je niet binnen de doelgroep? Stuur ons dan een mailtje om te laten weten dat jij interesse hierin hebt. Dan gaan wij kijken wat we kunnen regelen om het bijvoorbeeld, nog een keer, op een ander moment voor alle gasten aan te bieden. Geef je wens door per e-mail: aanmelden@thharnhem.nl 

By | Published On: 25 januari 2023 | Categories: Nieuws |