Home-Nieuws-Jong, vrouw & kanker 12 december: acupunctuur

Jong, vrouw & kanker 12 december: acupunctuur

Elke 2e maandag van de maand is er een bijeenkomst speciaal voor de jonge vrouwen die direct of indirect zijn geraakt door kanker (25-45 jaar, maar we kijken niet op een jaartje meer of minder). Elke bijeenkomst is er vrijwillig een gastdocent aanwezig.

De bijeenkomst van maandag 12 december gaat wel door, maar deze zal niet in het teken staan van “acupunctuur.” Dit onderwerp komt binnenkort terug als een informatie-avond. Informatie volgt zodra hierover meer bekend is. 

Op maandag 12 december komt Tineke Oostijen tijdens de bijeenkomst speciaal voor de jonge vrouwen (25-45 jaar, maar we kijken niet op een jaartje meer of minder). Tineke werkt als acupuncturist.
In de workshop “Acupunctuur” gaan we kijken wat kan acupunctuur voor jou zou kunnen betekenen? Wanneer ga je naar een acupuncturist? Hoe gaat een behandeling in de praktijk, wat kunnen wij acupuncturisten nu zien aan bijvoorbeeld de tong, wat voelen wij aan de pols? Welke patiënten kunnen baat hebben bij acupunctuur en wat is de stand van zaken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek? Tineke zal ook wat vertellen over indicaties rondom oncologie. Haar interesse in oncologie is versterkt door kanker in haar nabije omgeving. Tineke is lid en voorzitter van het oncologienetwerk in Arnhem-Noord en werkt hierdoor met diverse zorgprofessionals samen.

Kijk op deze website voor meer informatie. Je kunt je in de agenda (bij 12 december) ook opgeven voor deze bijeenkomst.

By | Published On: 28 november 2022 | Categories: Nieuws |