Home-Nieuws-Huis in Actie! Doe mee en help het THHA!

Huis in Actie! Doe mee en help het THHA!

Het KWF helpt de inloophuizen in Nederland door de actie Huis in Actie op te zetten. Elk inloophuis mag een actiepagina aanmaken en wordt daarin ondersteund door het KWF. Het THHA heeft ook een actiepagina aangemaakt.

www.acties.kwf.nl/fundraisers/toonhermanshuisarnhem

We hebben het door de coronacrisis financieel zwaar gekregen. We zijn afhankelijk van donateurs, fondsen, subsidies en giften. Maar ook van de opbrengst van diverse evenementen, die dit jaar vanwege corona niet door konden gaan. Hierdoor moeten wij een substantieel bedrag aan inkomsten missen. En dat brengt onze continuïteit in gevaar.

Kom jij met ons in actie? Sluit je dan aan bij onze teampagina. Maak via de rode knop (“Start een actie”) in een paar minuten je eigen actiepagina aan en beschrijf wat je wil gaan doen om geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis Arnhem. Deel de link naar je eigen actiepagina vervolgens binnen je netwerk op social media, je werk, school, sportvereniging of What’s App. Wedden dat je familie, vrienden, collega’s en kennissen je gaan steunen?

Heb je hulp of inspiratie nodig? Neem gerust contact op via fondsen@thharnhem.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook helpen door gewoon te doneren. Ook kleine bedragen zijn welkom!
En goed om te weten: elke euro die je verdient, gaat rechtstreeks naar het Toon Hermans Huis Arnhem.

Veel succes!

En natuurlijk heel erg bedankt voor je hulp!
Team Toon Hermans Huis Arnhem

By | Published On: 2 november 2020 | Categories: Nieuws |