Home-Nieuws-Creatieve verwerking

Creatieve verwerking

Afgelopen maandag hadden we weer een mooie bijeenkomst voor de jonge(re) vrouwen die geraakt zijn door kanker. Deze keer was het thema: “Een nieuw begin…” en hebben ze hier door middel van een creatieve opdracht vorm aan gegeven. Hierbij een sfeerimpressie, met dank aan de dames die aanwezig waren.

De bijeenkomst werd begeleid door Magda Vlasblom. Naast haar eigen praktijk aan huis is zij ook zeer betrokken als vrijwilliger in ons inloophuis. Woensdag 25 januari start ze zelfs weer met een nieuwe cursus: “Je levensloop schilderen en tekenen.” Woensdag om de 14 dagen van 10:15-12:45 uur ga je aan de hand van opdrachten kijken of je iets van je ervaringen in de verschillende levensfasen in beeld kunt brengen. Dit is echt een zeer inspirerende, motiverende en boeiende cursus waar je op een laagdrempelige manier heel veel inzichten gaat krijgen in je eigen leven. De cursus is voor zowel mannen als vrouwen én voor alle leeftijden geschikt. Creatieve ervaring is niet nodig.

Op deze website (in de agenda bij 25 januari) kun je nog meer informatie vinden over deze geweldige cursus “Je levensloop schilderen en tekenen.” Ook kun jij je daar opgeven voor deze bijeenkomsten. Zie ook: www.magdavlasblom.nl

De volgende bijeenkomst voor de jonge(re) vrouwen staat gepland op maandag 13 februari. Op deze website (in de agenda bij 13 februari) kun je meer informatie vinden, zoals het thema, en ook daar is het mogelijk om je hiervoor aan te melden.

We kijken er naar uit om je te zien!

By | Published On: 11 januari 2023 | Categories: Nieuws |