Home-Nieuws-Boeken in de spotlight “Kanker & relaties”

Boeken in de spotlight “Kanker & relaties”

Kanker heb je niet alleen, wordt vaak gezegd. De ziekte beïnvloedt je relaties. Alles wat gebeurt brengt nogal wat emoties teweeg, bij jou en bij je partner, maar ook bij alle mensen om je heen.
 
Wat kun je van elkaar verwachten in zo’n moeilijke periode? Wat vindt de ander prettig of juist niet? Waar kun je wel en niet over praten met elkaar? Op welke manier betrek je de kinderen erbij? Hoe ga je verder als je partner komt te overlijden? Wat kun je zeggen tegen een vriend die ziek is?…
 
Deze maand hebben we een aantal tips voor “kanker & relaties” die je misschien kunnen helpen om hiermee om te gaan. We gebruiken de term “relatie” in de breedste zin van het woord, aangezien relaties tussen mensen vele vormen kunnen hebben.
 
Voor de lijst met boekentips klik hier: Boeken in de spotlight kanker & relaties

Podcasttip: Hoe gaat het bij jullie?

Luistertip: Samen minder moe

Iedere maand is er in het Toon Hermans Huis Arnhem ook een spreekuur “kanker en relatie.” Dus mocht je behoefte hebben aan begeleiding, dan kun jij/kunnen jullie je hiervoor aanmelden. Kijk in de agenda bij “spreekuur kanker en relatie” in de eerste week van de maand. De dag en tijd kunnen in overleg worden aangepast.

By | Published On: 7 april 2023 | Categories: Nieuws |