Home-Nieuws-Behoefte aan een lotgenotengroep?

Behoefte aan een lotgenotengroep?

Vandaag is het internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. Deze dag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Dit jaar is het thema: Onbeperkt leefbaar. Er gebeuren verschrikkelijke dingen in de wereld. Daardoor lijkt het alsof onze leefomgeving steeds beperkter wordt.

Elk jaar krijgen ruim 56.000 vrouwen kanker. Kanker heeft ook een grote impact op je leven. In ons inloophuis komen veel vrouwen die geraakt zijn door kanker. Op dit moment hebben we elke 2e maandag van de maand een lotgenotengroep voor jongere vrouwen (25-45 jaar).

Mocht jij nou ook behoefte hebben aan een lotgenoten-vrouwengroep, maar val je niet binnen deze leeftijd? Laat het ons dan weten. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, kunnen we een nieuwe groep starten.

Je kunt het doorgeven via info@thharnhem.nl of bel ons op: 026-2133196. Binnenlopen, zonder afspraak, is altijd mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-13:00 uur.

Op vrijdagmiddag 7 april organiseert het Toon Hermans Huis Arnhem een middag waarbij iedereen van harte welkom is en gaan we met elkaar in gesprek over “moed.” Kom je ook?

Kijk op deze website voor meer informatie.

Bron: https://www.beleven.org/feest/internationale_vrouwendag https://www.taskforcediversiteit.nl/ https://www.kwf.nl/onderzoek/voor-vrouwen

By | Published On: 8 maart 2023 | Categories: Nieuws |