Home-Nieuws-Bedankt

Bedankt

De afgelopen 8 maanden heb ik mij als vrijwilliger in mogen zetten in de PR groep van het Toon Hermans Huis Arnhem. Ik had nog nooit iets met social media of websites gedaan, maar wilde het Toon Hermans Huis Arnhem wel heel graag helpen om beter zichtbaar te worden.

Mijn wens was dat meer mensen de weg naar het THH Arnhem zouden vinden en hierdoor, net als ikzelf, konden ervaren hoe laagdrempelig dit “Centrum voor mensen die leven met en na kanker” eigenlijk is. En welke geweldige activiteiten er wekelijks kosteloos(!) worden aangeboden náást de mogelijkheid dat je zonder afspraak kunt binnenlopen voor een luisterend oor en kop koffie of thee.

Ik ben zo dankbaar voor iedereen die het Toon Hermans Huis Arnhem heeft weten te vinden en hoop dat er nog meer mensen zullen volgen.

Voor mij is het nu alleen tijd om mijn eigen pad verder te gaan ontdekken. Daarom draag ik het stokje als content creator over.

Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen en de vrijheid die ik van het THH Arnhem heb gekregen en voor alles wat ik heb geleerd. Daarnaast ben ook enorm dankbaar voor de dappere, lieve en inspirerende mensen die ik heb mogen leren kennen via social media.

Dikke, digitale, knuffel en wie weet zien we elkaar nog eens in het Toon Hermans Huis Arnhem, want ik blijf er nog wel betrokken als gast én tevens als vrijwilliger, maar op een andere manier.

❤️ Liefs Saskia

By | Published On: 30 april 2023 | Categories: Nieuws |