Home-Nieuws-Activiteiten 25-30 april

Activiteiten 25-30 april

Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om mee te doen met onze activiteiten. Je mag ook altijd iemand meenemen.

Extra aandacht voor:
25 April: oncologiezwemmen. Tijdens de zwemlessen is er gelegenheid om in je eigen tempo en met je eigen mogelijkheden te genieten van bewegen in water van 31 graden. Zie ook: oncologiezwemmen

28 April: reiki. Dit is simpelweg het doorgeven van energie, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Het ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt je afweersysteem. Redenen genoeg dus om een behandeling te ondergaan.

30 April: soep op zondag. Gezellig samen een heerlijke soep eten, gemaakt door Stadskok in Arnhem.

Aanmelden kan via deze website. In de agenda staan alle activiteiten op een rij. Daar kun je meer informatie vinden én je kunt je daar ook aanmelden. Zie link in bio voor onze homepagina.

Naast onze activiteiten kun je dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur altijd binnenlopen voor een kop koffie/thee en luisterend oor.

Vraag: Mocht jij je (al) hebben aangemeld en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn bij een activiteit? Zou jij je dan willen afmelden door ons te bellen: 026-2133196 of stuur een mail naar: aanmelden@thharnhem.nl. Heel erg bedankt!

By | Published On: 20 april 2023 | Categories: Nieuws |