Home-Nieuws-Activiteiten 22-27 november

Activiteiten 22-27 november

Het Toon Hermans Huis Arnhem biedt kosteloos veel verschillende activiteiten aan aan mensen die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Wanneer je ziek bent of iemand kent die ziek is dan ga je al snel over tot een “overlevingsstand”. Maar naast de verplichte behandelingen is het ook heel prettig om op een andere manier je lichaam en geest te verzorgen. Onze activiteiten proberen hier aan bij te dragen. Wij begrijpen het heel goed dat je het spannend zou kunnen vinden om iets nieuws uit te proberen of dat je niet zeker weet of jij je fit genoeg voelt om de afspraak door te laten gaan. Hier hebben wij ervaring mee en zeker ook begrip voor. Misschien voelt het niet altijd zo, maar de drempel van ons inloophuis is laag. Wij willen er voor jou zijn. Daarom zijn er van dinsdag t/m vrijdag 10:00-13:00 uur gastvrouwen aanwezig die voor jou (en je naasten) klaarstaan. Zij staan klaar met een kop thee/koffie, luisterend oor en waar gewenst een schouder en een zakdoek.

Heb je vragen of interesse in het volgen van een activiteit? Neem dan contact met ons op. Kijk op de website hoe en wanneer wij te bereiken zijn. Wil jij je aanmelden voor een activiteit, ga dan naar de agenda op deze website.

Oh ja, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, zoals gastvrouwen en gastheren. Lijkt het je interessant en fijn om er voor een ander te kunnen zijn? Neem dan eens contact met ons op.

Tot gauw!

By | Published On: 17 november 2022 | Categories: Nieuws |