Home-Nieuws-Activiteiten 20-23 december

Activiteiten 20-23 december

Het Toon Hermans Huis Arnhem biedt kosteloos veel verschillende activiteiten aan aan mensen die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Wanneer je ziek bent of iemand kent die ziek is dan ga je al snel over tot een “overlevingsstand”. Maar naast de verplichte behandelingen is het ook heel prettig om op een andere manier je lichaam en geest te verzorgen. Onze activiteiten proberen hieraan bij te dragen.

Heb je vragen of interesse in het volgen van een activiteit, maar twijfel je? Neem dan contact met ons op. Kijk op deze website hoe en wanneer wij te bereiken zijn. Wil jij je aanmelden voor een activiteit, ga dan naar de agenda op onze website.

Misschien voelt het niet altijd zo, maar de drempel van ons inloophuis is laag. Wij willen er voor jou zijn. Daarom zijn er van dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur gastvrouwen aanwezig die voor jou klaarstaan. Zij staan klaar met een kop thee/koffie, luisterend oor en waar gewenst een schouder en een zakdoek. Je kunt altijd een vriend of familielid meenemen, mocht je dat fijn vinden.

Tot gauw!

By | Published On: 15 december 2022 | Categories: Nieuws |