Home-Nieuws-Activiteiten 2-4 mei

Activiteiten 2-4 mei

Fijne koningsdag allemaal 👑 Wij zijn op deze dag (27 april) gesloten. Morgen, vrijdag 28 april, zijn we vanaf 10:00 uur weer geopend.

Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om mee te doen met onze activiteiten. Je mag ook altijd iemand meenemen.

Extra aandacht voor:
3 Mei: wandelen. Tijdens de wandelingen is er aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en conditieopbouw, maar ook voor het sociale aspect. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Wandelen verbetert niet alleen de lichamelijke conditie, maar brengt ook mentale fitheid. Startlocatie wisselt per wandeling. Na aanmelding hoor je waar de wandeling begint.

Naast onze activiteiten kun je altijd, zonder afspraak, bij ons binnenlopen op dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur. Maar we hebben goed nieuws, want vanaf heden zijn we op dinsdag en donderdag langer geopend en wel tot 16:00 uur.

In mei is de soep niet, zoals gebruikelijk, op de laatste zondag van de maand. I.v.m. Pinksteren is “Soep op zondag” een week eerder, op 21 mei. Jezelf hiervoor opgeven kan t/m 17 mei.

Vraag: Mocht jij je (al) hebben aangemeld voor een activiteit en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn bij een activiteit? Zou jij je dan willen afmelden door ons te bellen: 026-2133196 of stuur een mail naar: aanmelden@thharnhem.nl. Heel erg bedankt!

 

By | Published On: 27 april 2023 | Categories: Nieuws |