Home-Nieuws-Aanwezigen specialisten op 4 februari

Aanwezigen specialisten op 4 februari

Aanstaande zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag, de dag dat er over de hele wereld stil gestaan wordt bij de impact die kanker heeft op het leven van een patiënt en diens omgeving. Het kan helpen om naast de medische zorg gebruik te maken van aanvullende zorg. Maar wat zou jou kunnen helpen?

Om die zoektocht voor jou gemakkelijker te maken organiseert het Toon Hermans Huis Arnhem op zaterdag 4 februari 2023 samen met de oncologie netwerken Arnhem Noord en Oosterbeek, Roses Body Care en Cherries on Top een informatieve inloopdag waar allerlei specialisaties zijn vertegenwoordigd.

Het Toon Hermans Huis is een centrum voor leven met en na kanker, waar activiteiten worden georganiseerd en waar iedereen die geraakt is door kanker altijd binnen mag lopen voor een kop koffie en een luisterend oor.

De oncologienetwerken zijn netwerken van gespecialiseerde zorgverleners die mensen met kanker en hun naasten dichtbij huis ondersteunen. Zij bieden vanuit verschillende invalshoeken ondersteunende begeleiding tijdens en na de behandeling van kanker.

Roses Body Care is een unieke speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Zij hebben vele modellen borstprotheses en een uitgebreide collectie prothese lingerie en badmode. Hiervan nemen zij ook voorbeelden mee op deze dag.

De stichting Cherries on Top heeft als missie angst en verdriet om te zetten in hoop en strijdbaarheid. Van alle donaties gaat 100% naar baanbrekend kankeronderzoek.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel gewenst via: aanmelden@thharnhem.nl

Kijk op deze website in de agenda bij de activiteiten op 4 februari voor meer informatie.

We kijken er naar uit om je 4 februari te zien!

By | Published On: 1 februari 2023 | Categories: Nieuws |