Home-Nieuws-17 december Kerstmarkt

17 december Kerstmarkt

Zaterdag 17 december staat het Toon Hermans Huis Arnhem op de kerstmarkt in Arnhem, locatie Schaarsbergen*. Op een idyllische locatie tegen de achtergrond van onze pittoreske dorpskerk tref je één van de meest gezellige en sfeervolle kerstmarkten uit de regio. Prachtig aangelicht en gedecoreerd met kerstvuren en een metershoge kerstboom. Met een heuse kerststal, meer dan 50 kramen met authentieke, ambachtelijke, regionale producten en een horeca-plein met: lekker eten en drinken.
 
Het Toon Hermans Huis Arnhem zal er ook staan met een kraampje, waar we onder andere mooie kaarten zullen verkopen. Waarvan de opbrengst naar het inloophuis zal gaan.
 
Het komt steeds dichterbij, dus zet het voor de zekerheid nog even in je agenda en hopelijk zien we je zaterdag 17 december 16:00-20:00 uur. Tot dan!
 
Oh ja… Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Wil je weten welke activiteiten wij nog meer aanbieden in december? Kijk dan in onze agenda op www.thharnhem.nl
Wist je trouwens al dat wij rond de feestdagen gewoon geopend zijn? Dus voel je ook welkom tussen bijvoorbeeld Kerst en Oud & Nieuw, want ook dan staan we voor jou en je naasten klaar.
 
*Waar is de Kerstmarkt?
Op het grasveld voor de kerk ter hoogte van Kemperbergerweg 800, Arnhem (Schaarsbergen)
De kerstmarkt is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, vanaf Station Arnhem neemt u buslijn 9 naar Schaarsbergen. En stapt u uit op Arnhem Museum 40 45. Op 9292 OV kunt uw reis evt. plannen.
Zie ook: https://ovschaarsbergen.nl/kerstmarkt/
By | Published On: 12 december 2022 | Categories: Nieuws |