Verhalen vanuit het Toon Hermans Huis Arnhem

Steun het Toon Hermans Huis Arnhem

Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) is voor haar voortbestaan mede afhankelijk van sponsoren, bedrijven en donateurs. Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het THHA biedt steun en helpt mensen weer in hun kracht te komen.

Wilt u het THHA eenmalig steunen?

Wilt u een persoonlijk bedankje ontvangen naar aanleiding van uw donatie? Vermeld dan uw naam en adresgegevens onder omschrijving.

Het is belangrijk om te weten, dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen fiscaal aftrekbaar is.

Toon Hermans Huis Arnhem heeft de ANBI-status. Dit wil zeggen dat ons huis wordt aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften aan instellingen met een ANBI-status zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Wij kunnen elke steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden.

Alvast onze hartelijke dank!

Wil je ons steunen en éénmalig een bedrag doneren?

Door middel van bovenstaande knop kunt je op een eenvoudige manier een gift of een éénmalige schenking aan ons doen. Liever rechtstreeks aan ons doneren, dat kan natuurlijk ook. Ons IBAN is: NL15 RABO 0147504775 t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Arnhem.

Privacywetgeving verhindert dat wij over adresgegevens e.d. beschikken. Als je ons bij de overboeking of (bij voorkeur) via info@thharnhem.nl op de hoogte brengt van je adres, stelt ons dat in staat je persoonlijk te bedanken.

Aankomende Activiteiten

Ga naar de bovenkant