Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Wandelen met Toon

Ook dit najaar kunt u Wandelen met Toon.  Onze gastvrouw Mariëlle is een enthousiaste wandelaar en weet als voormalig maatschappelijk werkster hoe goed bewegen is voor ruimte in  het hoofd.

Tijdens de wandelingen is er aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en conditie-opbouw, maar ook voor het sociale aspect. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Wandelen verbetert niet alleen de lichamelijke conditie, maar brengt ook mentale fitheid. Door regelmatig te wandelen, wordt de gezondheid positief beïnvloed. Wandelen in een groep is motiverend en ook gezellig. Tijdens het wandelen is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën en voor gezellig samenzijn.

Wandelt u mee? Mariëlle wandelt door weer en wind met minimaal 1 deelnemer en afhankelijk van de maatregelen, maximaal 6 deelnemers. Natuurlijk houden we ook rekening met de verplichte 1.5 meter afstand en zoeken we de rustige plekken op.

Als u zich heeft aangemeld, hoort u van ons waar de wandeling start.

Wanneer? Woensdagochtend elke 4 weken van 10.15 uur tot ca 11.30 uur. Zie voor data hieronder. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

 

6 oktober 2021 om 10:15
3 november 2021 om 10:15
1 december 2021 om 10:15
5 januari 2022 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.