Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Wandelen met Toon

Ook dit najaar kunt u wandelen met Toon.  Twee van onze gastvrouwen, Hanneke en Mariëlle zijn zelf enthousiaste wandelaars. Hanneke is  van huis uit fysiotherapeute en weet dan ook als geen ander hoe belangrijk wandelen voor is voor herstel na ziekte. Mariëlle weet als voormalig maatschappelijk werkster hoe goed bewegen is voor ruimte in  het hoofd.

Tijdens de wandelingen is er aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en conditie-opbouw, maar ook voor het sociale aspect. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Wandelen verbetert niet alleen de lichamelijke conditie, maar brengt ook mentale fitheid. Door regelmatig te wandelen, wordt de gezondheid positief beïnvloed. Wandelen in een groep is motiverend en ook gezellig. Tijdens het wandelen is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën en voor gezellig samenzijn.

Wandelt u mee? Hanneke en Mariëlle wandelen door weer en wind met minimaal 1 deelnemer, maximaal 6. Natuurlijk houden we rekening met de maatregelen, dus 1.5 meter afstand en op rustige plekken.

Als u zich heeft aangemeld, hoort u van ons waar de wandeling start.

Wanneer? Woensdagochtend elke 4 weken van 10.15 uur tot ca 11.15 uur. Zie voor data hieronder.

Aanmelden via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196.

2 december 2020 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.