Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Spreekuur Kanker & Relatie op afspraak

Chris Zwerver houdt een maandelijks spreekuur Kanker & relatie in het THHA. Chris heeft zich gespecialiseerd in relatiebegeleiding bij kanker, omdat ondersteunende zorg op dit gebied heel welkom kan zijn. Als je kanker hebt binnen een relatie heb je het niet alleen. Als er dan iets in je relatie speelt, is dit vaak moeilijk om samen te bespreken. Je wilt elkaar niet kwetsen, je weet niet goed hoe erover te beginnen, of je wilt de ander niet nog meer op het bordje leggen. Zeker in deze tijd waarin we nog  meer dan anders op elkaar zijn aangewezen, kan het zijn dat je je niet uitspreekt om een goede sfeer te houden. 

Hoewel Chris het normaliter fijn vindt om een spreekuur in het THHA te houden, omdat hij voor iedereen toegankelijk wil zijn, is dat nu helaas niet mogelijk. Je kan daarom aangeven dat je graag een gesprek met Chris wil. Wij geven hem dan jouw naam en telefoonnummer en hij neemt contact met je op.

Tijdens een afspraak met Chris kan je geheel vertrouwelijk met hem delen waar jij/jullie tegen aan lopen of waarover je zorgen hebt. Ook onderwerpen als intimiteit of seksualiteit kunnen besproken worden. Met wat Chris aan tips kan aanreiken, kan je vaak al geholpen zijn. Mochten jullie echter nog vervolggesprekken willen,kan dat bij Chris in zijn praktijk www.relatiecoachbijkanker.nl. Daar hanteert Chris een betalingsregeling die voor iedereen haalbaar is.

Wanneer? Op afspraak.

Aanmelden kunt u doen via onderstaand formulier. Uw aanmelding wordt door ons bevestigd.

28 juni 2021 om 10:00
28 juni 2021 om 10:00
5 juli 2021 om 10:00
12 juli 2021 om 10:00
19 juli 2021 om 10:00
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.