Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Spreekuur Kanker & Relatie

Chris Zwerver houdt een maandelijks spreekuur Kanker & relatie in het THHA. Chris heeft zich gespecialiseerd in relatiebegeleiding bij kanker, omdat ondersteunende zorg op dit gebied heel welkom kan zijn. Als je kanker hebt binnen een relatie heb je het niet alleen. Als er dan iets in je relatie speelt, is dit vaak moeilijk om samen te bespreken. Je wilt elkaar niet kwetsen, je weet niet goed hoe erover te beginnen, of je wilt de ander niet nog meer op het bordje leggen. Zeker in deze tijd waarin we nog  meer dan anders op elkaar zijn aangewezen, kan het zijn dat je je niet uitspreekt om een goede sfeer te houden. 

Tijdens een afspraak met Chris kan je geheel vertrouwelijk met hem delen waar jij/jullie tegen aan lopen of waarover je zorgen hebt. Ook onderwerpen als intimiteit of seksualiteit kunnen besproken worden. Met wat Chris aan tips kan aanreiken, kan je vaak al geholpen zijn. Mocht je echter nog vervolggesprekken willen, kan dat bij Chris in zijn praktijk www.relatiecoachbijkanker.nl. Daar hanteert Chris een betalingsregeling die voor iedereen haalbaar is.

Wanneer? Maandelijks op woensdagochtend om 10.15 uur en om 11.30 uur.

Aanmelden kunt u doen via onderstaand formulier. U kunt het gewenste tijdstip aangeven. Uw aanmelding wordt door ons bevestigd.

13 oktober 2021 om 10:15
10 november 2021 om 10:15
8 december 2021 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.