Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Soep op Zondag

Heerlijke verse en gezonde soep! Gezellig met elkaar zitten en eten aan de grote tafel in onze woonkamer of als het weer het toelaat, heerlijk buiten op ons terras. Dit najaar kunt u 1x per maand op zondag soep eten in het THHA!

Martijn van Butselaar  (www.Stadskok.nl) kookt maandelijks voor  onze gasten een grote pan soep. Martijn is een liefhebber van alles wat met voeding en eten te maken heeft en hij zet zijn liefde graag omzetten in soep voor onze gasten. Martijn werkt voor Soep op Zondag samen met Stichting “Wie goed doet” (www.stichtingwiegoeddoet.nl), een stichting die zich inzet ter bestrijding van armoede en eenzaamheid in Arnhem.

De groenten en andere benodigdheden voor de soep krijgt het THHA via Martijn gedoneerd door de Blauwe Tomaat (www.deblauwetomaat.nl), een stichting die verspilling van verse producten wil tegengaan en bovendien vindt dat iedereen gezonde voeding moet kunnen kopen en eten!

Wat is soep zonder lekker brood erbij? Bakker Hilvers (www.bakkerhilvers.nl) doneert daarom maandelijks de broodjes bij de soep!

Dank aan alle sponsoren voor het mogelijk maken van dit mooie aanbod!

(We zoeken nog een sponsor voor het beleg. Wilt u dat en daarmee ons huis sponsoren? Neem dan contact op met ons via fondsen@thharnhem.nl. Dank u wel!)

We nodigen u van harte uit om mee te eten, met name als u zich alleen voelt op vooral die zondagen, die soms zo lang kunnen lijken. Gezelschap van anderen geven de dag kleur. Bijzondere verhalen komen ter sprake. Over wat je hebt meegemaakt, over een verre reis die je graag wil maken, een boek dat je aan het lezen bent. Of gewoon over het weer. Het doet er eigenlijk helemaal niet zo toe waarover gesproken wordt. Maar een praatje met anderen… daar gaat het om!

Samen met elkaar lekker vers gemaakte soep eten en gewoon gezelligheid delen. Komt u ook? Er is  plek voor maximaal 10 gasten.

Aanmelden kunt u hieronder met het aanmeldformulier. Zie voor data ook hieronder.

 

26 september 2021 om 12:00
31 oktober 2021 om 12:00
28 november 2021 om 12:00
19 december 2021 om 12:00
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.