Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Mindful coaching

In het kader van balans van lijf en hoofd biedt Susan Boss Mindful Coaching aan in het THHA. Het gaat hierbij om individuele coaching. Susan heeft een eigen coaching en trainingsbedrijf. Je kunt meer over Susan en Circle of Balance vinden op www.circleofbalance.nu

Wil jij meer rust in je hoofd en minder piekeren? Wil jij leren hoe je beter om kunt gaan met emoties? Wil jij inzicht krijgen wat jou onrust/stress veroorzaakt en hoe daarmee om te gaan?

Een aantal persoonlijke sessies van mindful coaching kan je net even het zetje geven dat je nodig hebt om verder te komen bij daar waar jij bent vastgelopen of waar jij moeite mee hebt en niet weet hoe dit op te lossen. Mindful coaching geeft je inzichten en praktische handvatten om verdere stappen te zetten en ook durven te zetten. De gesprekken vinden plaats bij het THHA of soms buiten (mindful wandelen). Het vertrekpunt en eindpunt is altijd het THHA.

Tijdens mindful coaching gebruiken we oefeningen uit de mindfulness. Mindfulness is met je aandacht aanwezig zijn in het huidige moment zonder er wat van te vinden (zonder oordeel). Je gaat leren en ervaren om bewuster in het leven te staan. Doordat je bewuster leeft, leer je hoe je anders kunt omgaan met stressvolle en onprettige situaties. Het is een hele vriendelijke methode om meer rust te ervaren in je hoofd, maar ook in je lichaam.

Mindful coaching geeft je tools die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De aanpak is ontspannen en op maat; 1 op 1 gesprekken en oefeningen in het huidige moment en afgestemd op waar jij behoefte aan hebt.

Susan begeleidt je in een traject van 4 sessies, waarvan de eerste sessie de intake is. Deze wordt – als het kan en mag – in het huis gedaan. De sessies daarna vinden of via beeldbellen of buiten plaats tijdens een wandeling. Als u zich opgeeft voor een van onderstaande blokken, legt u zich vast voor 4 data. Uiteraard wordt met overmacht en ziekte rekening gehouden; dan wordt een andere datum of tijd in overleg afgesproken.

Blok 1: 12, 19 en 26 februari,  5  maart , reservedatum 12 maart (i.v.m. voorjaarsvakantie)

Blok 2: 19 en 26 maart, 2 en 9 april, reservedatum 16 april

Blok 3: 23 en 30 april, 7 en 14 mei, reservedata 21 en 28 mei (i.v.m. meivakantie)

Wanneer? Vrijdagochtend om 10.15 en 11.30 uur

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

12 februari 2021 om 10:15
19 maart 2021 om 10:15
23 april 2021 om 10:15

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.