Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Jong & Vrouw & Kanker

Je staat in de bloei van je leven, vol met plannen voor de toekomst. Druk met studie, werk, gezin en dan… is daar de diagnose kanker. Van het één op andere moment word je omvergeblazen en probeer je met je naasten op de been te blijven. En na alle behandelingen wil je weer meedoen aan het normale leven…Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met je diagnose? Hoe communiceer je met je partner, ouders, kinderen? Kan je blijven werken en wil je dat? Wat moet je met je gevoelens? En je vermoeidheid?

De mensen om je heen zorgen voor je en doen hun best je te begrijpen, maar echt snappen kunnen ze het niet. Het is dan fijn om je gevoelens en emoties te kunnen delen met andere jonge vrouwen, die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

Wees daarom welkom bij onze jonge vrouwengroep (ongeveer 25 – 45 jaar) om over deze en andere dingen te praten. Dit alles in een ontspannen sfeer en een veilige omgeving (het huis is alleen voor jullie geopend). Bovendien is er elke keer een jonge ervaringsdeskundige bij.

Wanneer? Maandag 10.00 – 12.30 uur. Zie voor data hieronder. Op maandag 13 september wordt er gewandeld in Sonsbeekpark, verzamelen parkeerplaats Brasserie de Boerderij, Sonsbeekweg 1. Aanmelden via onderstaand formulier

11 oktober 2021 om 10:00
8 november 2021 om 10:00
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.