Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Spreekuur Humanistisch raadsvrouw

Eens in de maand en eventueel op aanvraag is humanistisch raadsvrouw Anne Gaay Schouwenaar beschikbaar als gesprekspartner voor mensen, die behoefte hebben aan een verdiepend gesprek, dat verder gaat dan het luisterend oor van onze gastvrouwen. Mensen die in zichzelf moeite ervaren in het omgaan met hun ziekte, die vragen hebben over hoe om te gaan met levensgebeurtenissen of die vragen hebben over zin en betekenis van het leven, zoals:

*waarom overkomt mij dit

*hoe moet ik hier mee omgaan

* levensvragen, levenshouding

* omgang met lot en betekenis

* hoe houd ik kwaliteit van leven

* hoe houd ik de regie over mijn eigen leven

Anne Gaay was ruim 25 jaar werkzaam als algemeen maatschappelijk werkster. In 2004 studeerde zij af aan de Universiteit voor Humanistiek en sindsdien is zij werkzaam in haar eigen Adviespraktijk voor Levensvragen, Perspectief, als humanistisch raadsvrouw. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met diepingrijpende levensverhalen en vragen over zin en betekenis. Zelf is zij ervaringsdeskundige als het gaat om hoe om te gaan met borstkanker, waar zij in juni 2017 mee te maken kreeg.

Meer informatie over Anne Gaay en haar praktijk vindt u op www.perspectiefvelp.nl

Gesprekken vinden in eerste instantie op donderdagmiddag na aanmelding. In overleg kunnen gesprekken op andere dagen plaatsvinden.

Wanneer? Eens in de maand op donderdagochtend om 10.15 en 11.30 uur. Zie voor data hieronder.

Aanmelden voor een eerste gesprek bij voorkeur via onderstaand formulier of via 026 – 21 33 196. Deelname is pas zeker na bevestiging.

10 december 2020 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.