Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Gezichtsbehandeling door Dayenne

Vanaf dit najaar biedt Dayenne Titiheru maandelijks  in haar salon een gezichtsbehandeling aan voor gasten van ons huis. We weten dat wanneer je ziek bent of bent geweest, of wanneer je te maken hebt met ziekte van een ander, het heerlijk is om momenten voor jezelf te hebben. Even ontspannen, even niets doen, even niet hoeven nadenken over wat je doormaakt, wat achter je ligt, wat misschien nog gaat komen.

Dayenne is  deskundige met meer dan 35 jaar ervaring in de hair- & beauty business. Zij is op zoek gegaan om op het gebied van skincare de beste behandelingen te vinden. “Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij mij altijd voorop. Het is voor mij belangrijk dat ik de wensen van de klant werkelijkheid kan laten worden. Tijdens jouw consult neem ik dan ook alle tijd voor je. We bespreken samen jouw wensen en ik geef je eerlijk advies over de beste mogelijkheden voor jou. Bij Hair & Skintherapy by Dayenne kan je terecht voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en anti-aging. Hierbij maken wij gebruik van duurzame en biologische producten.”

SKIN TREATMENT Tijdens het kennismakingsconsult in de salon op de Steenstraat zal Dayenne jouw huid goed analyseren en haar bevindingen met je delen. Vervolgens wordt er een behandeling op maat voor je gemaakt. Hierna kan je genieten van een gezichtsbehandeling van ca. 60 minuten.”

De Skin Treatment bestaat uit: reiniging, peeling, epileren, masker naar wens met als afsluiting oog- lip- en dagverzorging en SPF.

Hair & Skintherapy by Dayenne kan je vinden op de Steenstraat 45 6828 CC Arnhem. Meer informatie vind je op haar website www.hairtherapy.nl

Dayenne biedt haar behandeling op de 2e woensdag van de maand. Data: 8 september, 13 oktober, 10 november, 8 december.  Er is plaats voor 1 deelnemer. Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

8 december 2021 om 10:00
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.