Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Creatief dagboek schrijven

Vanaf 3 december 2021 geeft Sandra Went opnieuw de 6-delige workshop Creatief dagboek schrijven, gebaseerd op de methode Luisteren naar je pen. Deelnemers aan eerdere workshops zijn blij verrast dat ze beter kunnen schrijven dan ze dachten en vooral dat ze daardoor hun emoties, gevoelens en ervaringen kunnen her- en erkennen, waardoor ze er vaak ook beter mee kunnen omgaan.

Het doel van deze workshop is om te ervaren dat schrijven helend kan werken. Door het verkennen van gebeurtenissen in je leven, onderliggende motieven en herinneringen leer je jezelf kennen als iemand die aandacht heeft voor haar/zijn eigen verhaal en mede daardoor voor haar/zijn persoonlijke en spirituele groei. Je mag alle regels die je op school hebt geleerd, vergeten. Je luistert naar je emoties en je innerlijke stem. Wie weet ben je veel grappiger of juist serieuzer dan je dacht. Al schrijvend houd je je met je hele leven bezig. Bereidheid om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, zorgt ervoor dat je leert vertrouwen op de wijsheid van je hart.

In deze workshop ligt het accent op het schrijfproces en de betekenis die de schrijver aan zijn eigen teksten geeft. Het gaat er niet om of je ‘mooi’ kunt schrijven  Door op het schrijfproces te vertrouwen, ontdek je veel over jezelf en leer je verwoorden wat er in jou leeft. Je schrijft voor jezelf. Voorlezen gebeurt alleen als jij dat wil en er wordt geluisterd naar elkaar zonder oordeel.

Sandra Went is psychiater en sinds 2011 werkzaam als zelfstandig gevestigd psychiater in Arnhem. Daarnaast werkt zij voor het Pieter Baan Centrum. Naast behandelingen geeft Sandra ook trainingen als Mindfulness, en cursussen als Luisteren naar je pen. Meer over Sandra vind je op www.praktijkceder.nl

Deze workshop is 6x op vrijdagochtend van 10.30 tot ca 12.30 uur. Gestart wordt op 3 december. Verdere data zijn: 10, 17 en 24 december, 7 en 14 januari. Gezien de feestdagen is het eventueel mogelijk enkele data op te schuiven.  Er is plaats voor maximaal 4 deelnemers i.v.m. de coronamaatregelen.

Aanmelden kan  via onderstaand formulier. Pas na bevestiging bent u zeker van deelname.

3 december 2021 om 10:30
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.