Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Brei- en haakcafé

Vanaf 2018 is er maandelijks  op dinsdag in het THHA een brei- en haakcafé onder leiding van Marjan van den Barselaar.  Breien en haken zijn beide heel goed voor de geest. De repeterende bewegingen en het geconcentreerd moeten zijn op wat je handen doen, zorgen ervoor dat je bezig bent met het moment. Heel mindful dus. En ook zeer ontspannend.
Neem je eigen werkstuk mee of leer het van de aanwezigen. Zowel voor de beginner als gevorderde een leuke activiteit. In het huis zijn allerlei soorten garens aanwezig evenals haak- en breinaalden voor degenen, die beginner zijn of willen kijken of het wat voor hen is. Onder het breien ontstaan vanzelf gesprekken over allerlei onderwerpen.
Tijdens deze handwerkmiddag  is ook de regionale afdeling Arnhem van Stichting Breiboezem aanwezig. Deze stichting heeft als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan gratis te voorzien van gebreide borstprothese(s). Deze gebreide protheses zijn een goed alternatief voor siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, lichtgewicht en ademend, wasbaar en voelen als ‘echt’ aan. U kunt deze protheses aanvragen via  www.breiboezem.nl. Ons huis is ook het afhaalpunt voor Arnhem en omstreken.

Wilt u ook (leren) breien of haken en bovendien een gezellige middag meemaken?

Aanmelden kan hieronder via het aanmeldformulier.

 

12 oktober 2021 om 10:15
9 november 2021 om 10:15
7 december 2021 om 13:30
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.