Dit is een terugkerend activiteit

Wandelen

wo07dec10:15wo11:30Wandelen

Details

Elke eerste woensdag van de maand kun je wandelen met het THHA. Onze gastvrouw Mariëlle is een enthousiaste wandelaar en weet als voormalig maatschappelijk werkster hoe goed bewegen is voor ruimte in het hoofd. Mariëlle doet deze wandelingen samen met Francis, een van onze vaste gasten.

Tijdens de wandelingen is er aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en conditie-opbouw, maar ook voor het sociale aspect. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Wandelen verbetert niet alleen de lichamelijke conditie, maar brengt ook mentale fitheid. Door regelmatig te wandelen, wordt de gezondheid positief beïnvloed. Wandelen in een groep is motiverend en ook gezellig. Tijdens het wandelen is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën en het is ook een moment om even gezellig samen te zijn en van de omgeving te genieten.

Wandel je mee? Mariëlle wandelt door weer en wind met minimaal 1 deelnemer en maximaal 6 deelnemers.

We verzamelen om 10:00 uur. Gaan wandelen om 10:15 uur en lopen dan ongeveer tot 11:30 uur.
De startlocatie is altijd in Arnhem of omstreken (zoals Oosterbeek). Na jouw aanmelding hoor je van ons waar de wandeling die keer start.

Tijd

(Woensdag) 10:15 - 11:30

Wanneer nog meer?

7 juni 2023 10:15

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant