Dit is een terugkerend activiteit

Spreekuur Kanker & Relatie

wo16mrt13:00wo15:15Spreekuur Kanker & Relatie

Details

Chris Zwerver heeft eens per maand* de mogelijkheid om met stellen, die geraakt zijn door kanker, in gesprek te gaan in het Toon Hermans Huis Arnhem. Chris heeft zich gespecialiseerd in relatiebegeleiding bij kanker, omdat ondersteunende zorg op dit gebied heel welkom kan zijn. Als je kanker hebt binnen een relatie heb je het niet alleen. Als er dan iets in je relatie speelt, is dit vaak moeilijk om samen te bespreken. Je wilt elkaar niet kwetsen, je weet niet goed hoe erover te beginnen, of je wilt de ander niet nog meer op het bordje leggen. Zeker in deze tijd waarin we nog  meer dan anders op elkaar zijn aangewezen, kan het zijn dat je je niet uitspreekt om een goede sfeer te houden.
Tijdens een afspraak met Chris kan je geheel vertrouwelijk met hem delen waar jij/jullie tegen aan lopen of waarover je zorgen hebt. Ook onderwerpen als intimiteit of seksualiteit kunnen besproken worden. Met wat Chris aan tips kan aanreiken, kan je vaak al geholpen zijn. Mocht je echter nog vervolggesprekken willen, kan dat bij Chris in zijn praktijk www.relatiecoachbijkanker.nl. Daar hanteert Chris een betalingsregeling die voor iedereen haalbaar is.
Tijd 13:00 uur of 14:15 uur*. LET OP: De aangegeven dag en tijden zijn voorstellen, deze zijn in overleg nog aan te passen. Wanneer jij je hieronder aanmeldt kun je jouw voorkeuren aangeven. Er wordt dan contact met je opgenomen en dan wordt er een datum/tijd met je gepland. Deelname is daarom pas zeker na bevestiging.

Tijd

(Woensdag) 13:00 - 15:15

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant