Dit is een terugkerend activiteit

Spreekuur Humanistisch Raadsvrouw

di18oct10:30di13:00Spreekuur Humanistisch Raadsvrouw

Details

Eens in de maand en eventueel anders op aanvraag is humanistisch raadsvrouw Anne Gaay Schouwenaar - Gieben beschikbaar als gesprekspartner voor mensen, die behoefte hebben aan een verdiepend gesprek, dat verder gaat dan het luisterend oor van onze gastvrouwen. Mensen die in zichzelf moeite ervaren in het omgaan met hun ziekte, die vragen hebben over hoe om te gaan met levensgebeurtenissen of die vragen hebben over zin en betekenis van het leven, zoals:
  • Waarom overkomt mij dit?
  • Hoe moet ik hier mee omgaan?
  • Levensvragen, levenshouding
  • Omgang met lot en betekenis
  • Hoe houd ik kwaliteit van leven?
  • Hoe houd ik de regie over mijn eigen leven?
Anne was ruim 25 jaar werkzaam als algemeen maatschappelijk werkster. In 2004 studeerde zij af aan de Universiteit voor Humanistiek en sindsdien is zij werkzaam in haar eigen Adviespraktijk voor Levensvragen, Perspectief, als humanistisch raadsvrouw. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met diepingrijpende levensverhalen en vragen over zin en betekenis. Zelf is zij ervaringsdeskundige als het gaat om hoe om te gaan met borstkanker, waar zij in juni 2017 mee te maken kreeg. Meer informatie over Anne Gaay en haar praktijk vindt u op op haar website. Tijd 10.30u of 12.00u Aanmelden via onderstaand formulier. Indien u bij "opmerkingen" aangeeft welke tijd uw voorkeur heeft dan proberen wij daar rekening mee te houden. Deelname is pas zeker na bevestiging.

Tijd

(Dinsdag) 10:30 - 13:00

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant