Dit is een terugkerend activiteit

Schilderen en tekenen bij Rouw & Verlies

wo02mrt10:15wo13:15Schilderen en tekenen bij Rouw & Verlies

Details

Creativiteit helpt bij rouw en verlies. De ervaring leert dat creatief bezig zijn een goede, helende manier is om met rouw en verlies om te gaan. Door met potlood, krijt en verf aan de slag te gaan, kun je in contact komen met beelden die in jouzelf leven, maar die je soms niet in woorden kunt uiten. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Het gaat niet om mooi. Het gaat om beleven en uiting geven aan verlies, pijn, verdriet, gemis, opluchting, blijheid, dankbaarheid etc. Spelenderwijs gaan we met kleur en vorm en verschillende materialen aan de hand van simpele opdrachten proberen bij die beelden te komen. Dus soms wil je misschien wel krassen met harde krijtjes, papier verscheuren of iets “lelijks” maken. En als er opluchting of blijdschap bovenkomt dan maak je misschien iets met veel verschillende kleuren. Bij zelfcompassie en zachtheid kun jij je materiaal aanpassen en bijvoorbeeld met pastelkrijt werken, want dat kun je heerlijk zachtjes uitwrijven.
Magda, zij is biografisch coach, helpt je op weg om bij dat gevoel te komen en met eenvoudige opdrachten en het aanbieden van verschillende materialen wat op papier te krijgen. Soms is het mooi als het je lukt om er daarna weer woorden aan te geven. Je zult zien dat er dan weer heel andere woorden naar boven komen. Wil je meer informatie of van te voren kennis maken met Magda? Kijk dan op haar website: www.magdavlasblom.nl of bel haar voor een afspraak: 026-3517181.
Heb je de cursus als eens gevolgd of heb je hem de vorige keer niet volledig kunnen volgen? Dat is geen probleem, dan kun je deze keer weer meedoen. Alle opdrachten worden aangepast op wie er aanwezig zijn.

Tijd

(Woensdag) 10:15 - 13:15

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant