Dit is een terugkerend activiteit

Ontspanningsmassage op woensdag

wo01nov11:00wo12:00Ontspanningsmassage op woensdag

Details

Iedere week op de woensdag staat er om 11:00 uur een ontspanningsmassage op onze agenda. Anneke van Luxemburg verzorgt deze massage, die inclusief een kort gesprek waarin jij je wensen kenbaar kunt maken, ongeveer 60 tot 75 minuten duurt.

Ontspanningsmassage is een totale lichaamsmassage en een heerlijke manier om tot rust te komen. Het haalt je uit je hoofd en laat je je lichaam weer voelen. Het geeft ontspanning van spieren, weefsels en gewrichten en afname van spanning en stress. Het activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De ademhaling wordt rustiger en dieper waardoor een algeheel gevoel van welbehagen wordt ervaren.

Anneke van Luxemburg is een oude bekende van het Toon Hermans Huis en we zijn heel blij dat zij weer massages gaat geven in ons inloophuis.

Voor het bewerkstelligen van een diepe ontspanning kan Anneke putten uit de vele opleidingen die ze heeft genoten, zoals intuïtieve massage, polariteitsmassage, bindweefselmassage, voetreflex massage, holistic pulsing, reiki.

In de jaren die ze masseert, heeft ze haar kennis en ontspanningstechnieken altijd verder ontwikkeld. Daardoor kan ze een variëteit aan milde en intensievere massagetechnieken afwisselen.

Wekelijks op woensdag om 11:00 uur.

Deelname is pas zeker na bevestiging.

Tijd

(Woensdag) 11:00 - 12:00

Wanneer nog meer?

6 december 2023 11:0013 december 2023 11:0020 december 2023 11:0027 december 2023 11:00

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant