Dit is een terugkerend activiteit

Mindful coaching

wo09nov10:15wo12:30Mindful coaching

Details

Wil jij meer rust in je hoofd en minder piekeren? Wil jij leren hoe om te gaan met emoties? Wil jij inzicht krijgen in wat jou onrust/stress veroorzaakt en hoe je daarmee om kunt gaan?

Een persoonlijke sessie mindful coaching met Susan Boss kan je net even het zetje geven om verder te komen bij daar waar jij bent vast gelopen of waar jij moeite mee hebt en niet weet hoe je dit op kunt lossen. Mindful coaching geeft je inzichten en praktische handvatten om verdere stappen te zetten en ook te durven zetten.

Tijdens mindful coaching gebruiken we onder andere oefeningen uit de mindfulness. Je gaat leren en ervaren om bewuster in het leven te staan. Doordat je bewuster leeft, leer je hoe je anders kunt omgaan met stressvolle en onprettige situaties. Het is een hele vriendelijke methode om meer rust te ervaren in je hoofd, maar ook in je lichaam.

Mindful coaching geeft je tools die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De aanpak is ontspannen en op maat door middel van één op één gesprek(ken) en oefeningen afgestemd op waar jij behoefte aan hebt. De gesprekken vinden plaats bij het Toon Hermans Huis Arnhem of soms buiten (mindful wandelen). Het vertrek- en eindpunt is altijd het Toon Hermans Huis Arnhem.

Een sessie duurt 60 minuten en begint om 10:15 uur of om 11:30 uur.

Is dit nou net waar jij behoefte aan hebt? Geef je dan op.

Deze sessie is geheel kosteloos, maar het schenken van een donatie is altijd mogelijk.

Tijd

(Woensdag) 10:15 - 12:30

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant