Dit is een terugkerend activiteit

Mannen Moment op vrijdag

vr17feb13:30vr15:00Mannen Moment op vrijdag

Details

Maandelijks organiseert het THHA een moment speciaal voor mannen. Chris Zwerver is dan aanwezig als gastheer. Hoewel er elke dag binnengelopen kan worden, maken we toch ook graag extra ruimte voor mannen die zeker willen weten dat er alleen andere mannen zullen zijn. Om met elkaar in een ongedwongen sfeer samen te kunnen komen en indien gewenst te praten over wat hen bezighoudt.

Het is bijvoorbeeld fijn om over het ziek zijn te kunnen praten met andere mannen, die precies weten wat je bedoelt. Of je nu ziek bent of ziek bent geweest, of jezelf ziek bent of je partner…. Er is veel gelijkenis in de ervaringen. Maar ook van de verschillen valt veel te leren.

Mocht er behoefte zijn aan bepaalde thema’s om over te spreken, dan horen we dat graag. Wij kunnen dat organiseren. Het kan juist ook heel fijn zijn om even niet over ziek zijn te praten. Die ruimte is er zeker ook!

Niet alle mannen zijn van het praten, dus weet dat we andere activiteiten voor jullie kunnen organiseren. Denk hierbij aan sportieve activiteiten, culinaire activiteiten of andere leuke "mannen"dingen. Geef maar aan waar jij behoefte aan hebt en wij gaan het regelen.

Je mag ook altijd een vriend, je broer en/of vader meenemen als je het gezellig/fijner vindt om samen te komen.

Geef je nu op en kom gewoon een keertje langs.

Tijd

(Vrijdag) 13:30 - 15:00

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant