In gesprek over "moed"

vr07apr14:00vr16:00In gesprek over "moed"

Details

Op vrijdag 7 april organiseert het Toon Hermans Huis Arnhem een middag waarbij iedereen van harte welkom is.  

Iedereen die graag eens in contact komt met andere lotgenoten en zin heeft in een goed, leerzaam, inspirerend gesprek. We gaan ons eigen verhaal delen, en getuige zijn van het verhaal van de ander. Deze middag zal Anne Mogezomp-Heetkamp, van Soulshine Begeleiding, als begeleider aanwezig zijn. Anne is begeleider bij verlies en rouw en deze vrijdag zullen we met elkaar praten over het thema “Moed.” 

Er is veel te vertellen over Moed.  

Want waar komt bijvoorbeeld jouw moed vandaan? Wat voel je als je iets moedigs hebt gedaan. En wat gebeurde er met je toen je de moed niet had of toen je de moed had opgegeven. Wanneer had jij het nodig dat iemand jou moed insprak? Had jij de moed om iets aan te gaan en/of om iets los te laten. 

Deze middag maken we echt even tijd voor jouw verhaal over moed. Anne werkt volgens een bepaalde methode, waarin verschillende rondes passeren waardoor de bijeenkomst dynamisch zal zijn, ondanks dat er veel wordt gesproken en gedeeld.  

Samen zullen we luisteren naar ieders verhaal. En door te luisteren naar de verhalen van de ander, kun je andere inzichten opdoen en/of (h)erkenning vinden. Tijdens de laatste ronde zullen we dit, misschien toch wel pittige, onderwerp positief afsluiten. 

We beginnen om 14:00 uur. Maar je kunt vanaf 13:00 uur al binnenlopen.

Om iedereen genoeg tijd te geven voor zijn/haar verhaal hebben we een maximum van 6 deelnemers. Mocht er meer interesse voor zijn, dan gaan we het nogmaals organiseren (met een ander thema).

"Graag ontmoet ik jou met jouw verhaal en met open hart voor het verhaal van de ander", Anne

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant