Dit is een terugkerend activiteit

Je levensloop schilderen en tekenen

wo25jan10:15wo12:45Je levensloop schilderen en tekenen

Details

Je kunt i.p.v. schrijvend ook schilderend, tekenend, scheurend en plakkend je herinneringen op papier weergeven. Hoe was dat toen je voor het eerst ontdekte dat je kon krassen met een potlood op papier? En hoe zou dat voelen als je dat nu weer mag doen? Wat was je ervaring toen je met je vingers mocht verven? Hoe zou dat nu zijn? Wat deed je in de puberteit? Had je ook je agenda vol popsterren en hartjes? Keek jij ook zo vaak in de spiegel? En teken of schilder je nu nog weleens als volwassene?

Aan de hand van opdrachten gaan we kijken of we iets van onze ervaringen in de verschillende levensfasen in beeld kunnen brengen. Door dit te doen kom je soms uit bij gedachten of gevoelens die dingen uit je leven kunnen verhelderen. Zie je verbindingen die je nog niet eerder zag? Magda Vlasblom helpt je op gang door steeds iets te vertellen over de “wetmatigheden” van de fasen van de levensloop en geeft je eenvoudige opdrachten. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Het gaat niet om mooi, maar het gaat over beleven.

Start: woensdag 25 januari

Om de 14 dagen, in totaal 10 bijeenkomsten   

Tijd: 10:15 – 12:45 uur   

Kijk ook op: www.magdavlasblom.nl
Bij vragen kun je ook contact opnemen met Magda: 06-12896817

                                  

Tijd

(Woensdag) 10:15 - 12:45

Aanmelden voor activiteit

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze datum. Indien een alternatieve datum geboden wordt, probeer deze en anders mail naar aanmelden@thharnhem.nl

Ga naar de bovenkant