Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Organisatie

Wie binnenstapt in het Toon Hermans Huis Arnhem maakt als eerste kennis met één van onze gastvrouwen. Ons team bestaat uit opgeleide medewerkers die zich met hart en ziel voor onze bezoekers inzetten.

Onafhankelijke stichtingen
Achter de schermen wordt Toon Hermans Huis Arnhem bestuurd door een onafhankelijke stichting met een actief en betrokken bestuur. Alle bestuursleden zijn onbezoldigd en ontvangen in enkele gevallen uitsluitend een onkostenvergoeding.

De Stichting Toon Hermans Huis Arnhem heeft een beheerfunctie. Zij houdt zich bezig met het financieel en beheersmatig mogelijk maken van het huis. Daarnaast heeft de Stichting Toon Hermans Huis Arnhem een uitvoerende functie en is verantwoordelijk voor een inspirerende en deugdelijke invulling van Toon Hermans Huis Arnhem.

Het bestuur van de 'Stichting Toon Hermans Huis' bestaat uit:

  • Rob van Leusen (voorzitter), oud-internist Ziekenhuis Rijnstate
  • Niels Beeren (penningmeester en secretaris),  werkzaam bij Belastingdienst
  • Guido Diehl, oud-huisarts
  • Arno Klijntjes, hippisch ondernemer en vertegenwoordiger CV 'de On-Ganse'
  • Eric de Waard, executive coach en trainer

 

Coördinatoren
  • Stefanie Lussenburg
  • Anje Andriessen

 

Actieve vrijwilligers
Een belangrijk deel van het werk steunt op de vele actieve vrijwilligers. Samen zorgen zij voor een warme en gastvrije omgeving. Zij ontvangen de bezoekers en maken hen wegwijs. Zij hebben tijd en aandacht voor ieders eigen verhaal en kunnen persoonlijke begeleiding geven als dat gewenst is. Ook geven zij informatie en helpen bij praktische vragen. Daarnaast is een aantal vrijwilligers betrokken bij specifieke activiteiten en workshops.