Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Nieuws

Agenda

Brei- en haakcafé

Vanaf 2018 is er maandelijks in het THHA een brei- en haakcafé onder leiding van Marjan van den Barselaar. Gezellig samen breien of haken. Neem je eigen werkstuk mee of leer het van de aanwezigen. Zowel voor de beginner als gevorderde een leuke activiteit. In het huis zijn allerlei soorten garens aanwezig evenals haak- en breinaalden voor degenen, die beginner zijn of willen kijken of het wat voor hen is.
Onder het breien ontstaan vanzelf gesprekken over allerlei onderwerpen.
Tijdens deze handwerkmiddag  is ook de regionale afdeling Arnhem van Stichting Breiboezem aanwezig.
Stichting BreiBoezem (www.facebook.com/breiboezem/) heeft als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan  gratis te voorzien van gebreide borstprothese(s).
Deze gebreide borstprotheses zijn een goed alternatief voor siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, lichtgewicht en ademend, wasbaar en voelen als ‘echt’ aan.U kunt deze protheses aanvragen via www.breiboezem.nl. Helaas is het niet mogelijk om telefonisch uw aanvraag te doen. U kunt ook langs komen in het THHA; onze gastvrouwen helpen u dan bij de aanvraag via de computer.

Wilt u ook (leren) breien of haken en bovendien een gezellige middag meemaken? U kunt zich hieronder aanmelden via het aanmeldformulier of via info@thharnhem.nl of via 026 – 21 33 196.

U bent van harte welkom. Voor meer informatie over de breiboezems en/of aanmeldingen kunt u terecht bij Marjan van den Barselaar, regiocoördinator, via breiboezem.arnhem@gmail.com.

3 december 2019 om 13:30
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.